آشپزی داخلی و بین الملل

در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند. در کنار این به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان، تمایل به استفاده از غذاهای رستوران و فست فود ها افزایش یافته است. همه این موارد ضرورت وجود آشپز های ماهر و متبحر را اثبات می کند. آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد.

جایگاه شغلی:

اشتغال در سمت کمک آشپز , آشپز , در صورت كسب تجربه و تبحر لازم انجام وظیفه به عنوان کمک سر آشپز و ارتقاء درجات و مدارج شغلی , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی در خارج و داخل كشور .اين دوره هم اکنون با توجه به تعداد زیاد علاقه مندان به صورت دوره ای  برگزار مي گردد.

هدف دوره :

عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر و علم پخت و پز و آشپزی , ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه , آشنایی  هر چه بیشتر با رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها .

برنامه درسی دوره

هیچ برنامه تحصیلی پیدا نشد !

نقد و بررسی دوره

5

5
1 امتیاز
  • 5 ستاره0
  • 4 ستاره0
  • 3 ستاره0
  • 2 ستاره0
  • 1 ستاره0

هیچ نقد و بررسی برای این دوره ثبت نشده است.

قيمت 550,000 تومان شرکت در دورهامتیاز: 5 از 1 رای

5

جزئیات دوره
  • نحوه آموزش : مجازی
  • 216 ساعت
  • گواهینامه دوره
  • گواهینامه صادره قابل استعلام و مورد پذیرش تمام مراکز دولتی و خصوصی است.
1 دیدگاه
1 دانشجو

" این موسسه هیچگونه فعالیتی در زمینه گواهینامه‌های معادل ( همسطح، برابر ) ندارد "

طراحی شده توسط تیم طراحی جاویدان وب